26.1.2023

Varaa paikkasi makumatkakurssille

Seuraavat kurssit:

21.2 Kuhan käsittely ja kastikkeet. klo 14:00
23.2 Rotukarjan pihvi käsittely ja kastikkeet. klo 14:00
28.2 Kuhan käsittely ja kastikkeet. klo 14:00
2.3 Rotukarjan pihvi käsittely ja kastikkeet. klo 14:00
7.3 Kuhan käsittely ja kastikkeet. klo 14:00
23.3 Rotukarjan pihvi käsittely ja kastikkeet. klo 14:00
30.3 Parsa-kurssi klo 14:00
13.4 Parsa-kurssi klo 14:00
20.4 Rotukarjan pihvi käsittely ja kastikkeet. klo 14:00

Sisältää 3 ruokalajin päivällisen.
Kurssi kestää kolme tuntia.
Pienin mahdollinen ryhmäkoko 6 henkilöä (min. 6 x kurssi).

https://www.elmonte.fi/fi/makumatkat