28.10.2023

Verkkopuodistamme saat nyt juustot & kinkut ja muut herkut mukaasi.

Nettipuoti juustot & leikkeleet ja muut herkut

 

Tervetuloa El Monten verkkopuotiin, herkkujen ystävän paratiisiin verkossa!

Arvostamme hyvän ruoan voimaa tuoda iloa ja makuelämyksiä elämään, ja haluamme tehdä nämä nautinnot helposti saataviksi sinulle. Verkkopuodistamme löydät huolella valitun valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka tarjoavat makumatkan suoraan kotiisi.

Tutustu erinomaiseen juustovalikoimaamme, joka sisältää muun muassa herkullista Manchego-juustoa, joka tuo mukanaan Espanjan aurinkoisen maaseudun maut. Tämä juusto on tunnettu täyteläisestä ja kermaisesta maustaan, joka sopii erinomaisesti yhteen viinien ja leikkeleiden kanssa.

Ja sitten on Piave, italialaisen juustoperinteen helmi. Piave-juusto on kotoisin Veneton alueelta, ja se on tunnettu herkullisen pähkinäisestä ja hieman hedelmäisestä maustaan. Se on juusto, joka muuttuu maultaan ja rakenteeltaan kypsyessään - nuorena se on pehmeää ja mietoa, kun taas kypsempänä siitä tulee kovempaa ja voimakkaamman makuista. Piave on monipuolinen juusto, joka sopii erinomaisesti sekä juustolautaselle että raastettuna pastan päälle.

Leikkelevalikoimassamme on muun muassa Ventricina Salamia ja Serrano-kinkkua, jotka tarjoavat autenttisia makuelämyksiä suoraan Italialaisesta ja Espanjalaisesta keittiöstä. Niiden herkulliset maut täydentävät juustoja ja muita gourmet-tuotteitamme, ja ne ovat täydellisiä osia monipuoliselle tapas-lautaselle.

Eikä tässä vielä kaikki. Tarjoamme myös valikoiman muita herkkuja kuten viikunahilloa, joka on täydellinen pari juustolle, sekä oliivi-mixiä ja Salvagno oliiviöljyä, jotka tuovat Välimeren maut suoraan keittiöösi.

El Monten verkkopuoti on paikka, jossa laatu ja maku kohtaavat. Tutustu tuotevalikoimaamme, tilaa suosikkisi ja nouda ne kätevästi El Montesta. Nauti herkullisista tuotteistamme omassa rauhassasi tai jaa ne hyvässä seurassa – makuelämyksesi odottavat!​

Herkut voit tilata ja noutaa samanpäivän aikana, tai tilata ne illallisesi aikana ja viedä herkut mukaan kotiin.