TAKE AWAY LISTA

Tilaukset tulee tehdä ennakkoon halutulle päivälle klo 16 mennessä p.017 369 9090 tai ravintola@elmonte.fi ja samalla ilmoitamme annosten nouto tai toimitusajan.

ALKURUOAT
PUNAJUURI CARPACCIO JA VUOHENJUUSTOA (L,G) 10,40
– tryffeli- balsamicoa ja paahdettuja pinjansiemeniä

SIENUCAPPUCCINO JA TALON LEIPÄÄ (L) 9,80/ 16,40

KALASTAJAN TOAST (L) 12,00
– paahdettua Maalahden limppua, kylmäsavustettua haukea, lämminsavustettua rautua, smetanaa, sipulia, tilliä

TAPASLAUTANEN (L) 9,80/18,40
– Serranon kinkkua, salamia, poronpaistia, juustoja, oliiveja, viikunahilloketta ja leipää.

PASTAT & HERKUT

KASVISPASTA (M, VEGAANI) 17,50
– sieniä, paprikaa, tomaattia, fenkolia, varsiselleriä, sipulia, persiljaa, valkosipulia

ANKKAPASTA (L) 18,50
– ylikypsää ankkaa, karamellisoitua sipulia, tomaattia, parmesanjuustoa ja viikunahilloa

TRYFFELI- PUNAJUURIRISOTTOA JA PORTOBELLOA (L,G)19,50
– vuohenjuustolla täytettyä Portobelloa ja viikunahilloketta.

GRILLISTÄ

TUNTURIPORON KÄRISTYSTÄ (L,G) 27,00
– peruna- palsternakkapyreetä ja puolukkaa.

TUNTURIPORON POTKAA (L,G) 28,50
– pitkään haudutettua poron potkaa, riista- kermakastiketta ja peruna- palsternakkapyreetä.

TUNTURIPORON FILEETÄ (L,G) 39,80
– roseepaistettua poron ulkofileetä, tummaa riistakastiketta ja punajuuririsottoa.

EL MONTEN PIPPURIPIHVI (L, G) 35,80
– pippuroitu härän sisäfileepihvi 200g, punaviini- ja pippurikermakastiketta ja lohkoperunoita.

HÄRÄNFILEETÄ JA JOKIRAPU- CAESARSALAATTIA (L)
– härän sisäfileepihvi 200g ja maustevoita. 35,00

BROILERINFILEETÄ KATALONIALAISEEN TAPAAN (L,G) 21,80
– chilikerma- ja punaviinikastiketta, jokirapuja ja peruna-palsternakkapyreetä.

VUOHENJUUSTO BROILERIA (L,G)21,80
– vuohenjuustoa, paholaisenhilloa, punaviinikastiketta ja punajuuririsottoa

VUORISTON BROILERIA (L,G) 21,80 – suppilovahverokastiketta ja lohkoperunoita.

KALA

ONKIVEDEN KUHA (L) 25,80
– voissa paistettua jauhotettua kuhafileetä, jokirapuja, persiljaa ja peruna- palsternakkapyreetä

LASTEN RUOAT

KUHAA (L )15,00
– paistettua jauhotettua kuhafileetä, peruna- palsternakkapyreetä ja salaattia

BROILERIA (L,G) 15,00
– pariloitua broilerinfileetä, maustevoita, ranskanperunoita ja salaattia

TUNTURIPORON KÄRISTYSTÄ (L,G) 17,00
– peruna- palsternakkapyreetä ja puolukkaa.

JÄLKIRUOAT

JÄÄTÄVÄN HYVÄÄ TALON SUKLAAKAKKUA (L,G) 9,80

JUUSTOLAUTANEN (L,G) 9,50
– kolmea erilaista juustoa ja viikunahilloketta

Käytämme annoksissa ainoastaan suomalaista poron, naudan-, härän – ja broilerinlihaa, ankka tulee Ranskasta.