El Monte


Ravintola El Monte – tunnelmaa ja elämyksiä Tahkovuorella

 

Tahkovuorella sijaitsevassa ravintola El Montessa on juhlittu, nostettu maljoja ja vietetty nautinnollisia hetkiä hyvän ruoan ja viinin parissa jo vuodesta 2007.

Halusimme luoda Tahkolle tunnelmallisen ja persoonallisen ruokaravintolan, jonka keskiössä olisivat pientuottajien laadukkaat raaka-aineet ja unohtumaton makumaailma – ja jonka toimintaa eivät pienimmät trendimuutokset hetkauttaisi. Inspiraatiota tunnelmaan haettiin Keski-Euroopan kortteliravintoloista, joissa ihmiset vierailevat viihtyäkseen ja viettääkseen aikaa kodinomaisessa lämmössä. Nimensä El Monte on saanut sijaintinsa mukaan, ravintola kun sijaitsee Tahkovuoren, siis pienen vuoren, “El Monten”, vieressä.

Sydämeltään savolainen El Monte on ajan saatossa muotoutunut Tahkolla omaksi käsitteekseen, paikaksi, jossa lämminhenkisyys ja aito vieraanvaraisuus tuntuvat. Meillä toiminnan ytimessä ovat yksinkertaiset asiat – hyvä, reilu ruoka, laadukkaat juomat ja ystävällinen palvelu. Ravintolastamme löytyy 250 asiakaspaikkaa kahdesta eri kerroksesta. Tule ja nauti kanssamme, oli sitten kyseessä intiimi illallinen tai suuremmat juhlat.

Lämpimästi tervetuloa meille!
Kirsi & Pekka Liukkonen sekä henkilökuntamme